sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Päivityksiä pitkän ajan jälkeen

Aikaa on taas kulunut viimesimmästä.
Meidän arkeen ei kuulu uutta. Pojan kanssa päivät menee aika nopeasti. Näyttää kasvavan ihan silmissä.

Harrastus puolta yritetään nyt viedä eteenpäin.
Nyt saatiin talveksi reenipaikka Joa:lta (agi) jotta päästään kunnolla rataa tekemään. Ja hyvällä pohjalla. Viime tiistaina oltiin eka kerran reeneissä. Rata meni ihan ok mutta kontaktit olivat ihan SUPER hienot. Puomilla on vaikeuksia jotta saa vauhdin pysäytettyä. Mutta kumminkin pysähtyi ja tuli vasta luvan saatua pois. Se on mennyt nyt eteenpäin. Ensi kerran ruvetaan ottamaan sivuetäisyyttä enemmän ja vähän lisää tehdään ärsykkeitä. Kepit on taas murheen kryyninä :( Vauhti on liian hidas ja oon saanut Oikun epävarmaksi kyseisellä esteellä. Nyt juostaan kujakeppiä läpi ja yritän rakentaa koiralle siitä hauskan asian. Vaikeaa... Agikisoja ei nyt ole tiedossa ennenkuin kepit ovat kondiksessa.

Tokorintamalla ollaan tehty EVL:n liikkeitä enemmän. Menneellä viikolla käytiin Tiinan ja Urkin kanssa Varkaudessa Taskisen Satun opissa. Meillähän on seuraaminen tuottanut vaikeuksia, ei löydy sitä oikeaa paikkaa. Satu katsoi meidän seuraamisen ja pa:n ja totesi, että koira on väärässä kohdassa pa:ssa joten seuraaminenkaan ei onnistu. Ansku on monta kertaa asiasta puhunut ja sanonut et seuraaminen onnistuu jos koira on oikealla paikalla. Mut kun on pahvi niin on pahvi =) No nyt saatiin korjaussarja asiaan ja sitä reenaillaan nyt.
Noudon loppuasentoon saatiin myös reeni mitä tehdä, koska se on myös meillä ollut heikko. Koira ei tule kunnolla ja nopeasti sivulle vaan pientä kaartelua on sivulle tulossa. Ruutu alustan kanssa on kuulema hyvällä mallilla. Oikulla on pientä hahmottamis ongelmaa ruudun kanssa mutta tehdään alusta reeniä sekä motivaatio ruutua niin eiköhän se pikkuhiljaa rupea katselemaan ruudun törppöjä. Nyt on reenattu enemmän merkkiä niin ruutuun lähetyksessä meni niin nätisti seisomaan ruudun törppöä. Kaukkarit myös katsottiin ja niihin saatiin myös korjaussarja. Satu sanoi, että koiralla on intoa mutta nyt pitää saada paketti kasaan. Oikulle pitää kuulema myös saada malttia =) Mutta hyvä fiilis jäi koulutuksesta ja ottaa Satu meidät toistekkin oppiin.

Mut ei sen ihmeellisempää tänne :)

Ei kommentteja: