keskiviikko 27. toukokuuta 2009

"Paljon on aikaa siis, siitä kun viimeksi...."

Kait se pitäisi tätäkin muistaa päivitellä...
"Kauneuskilpailut" ovat ohi. Lahti oli viimeinen näyttely ja kesäkuussa mennään Mikkeliin. Outokummun ryhmänäyttelyssä Huli oli ROP ja ROP-vetsku ja Vätiskö PU3. Ryhmässä tuomari poimi jatkoon mutta ei sijoittanut.
Lahdessa oli tuomarina ranskalainen herrasmies. Huli oli VSP ja VSP-vetsku ja Vätiskö sai ERIn sekä varasertin. PU sijoitusta ei nyt tullut. Puuparran kenneli oli ROP-kasvattaja.

Harrastus rintamalla ollaan Vännin kanssa jotain pientä tehty. Toukokuun alussa jatkettiin paimennuksia ja jatketaan siihen asti kun pystyy. Tavoitteena on kisat heinäkuussa joten yritetään saada nyt se homma jotenkin kuosiin. Pahalta kyllä näyttää, paljon on vielä opittavaa ja tekemistä.

Toukokuun puolessa välissä oli Janita Leinonen kouluttamassa Outokummussa. Taas tuli asioita mitä ei itse hoksaa ja muista reenien lomassa tehdä. Kontakteilla häiriö on edelleen liian pientä mistä tuli maaliskuussa myös sanomista. Kumma homma miten ne unohtuu... : ) Kepeillä jankkaan liian pitkään. Ohjureita pitäisi ruveta ottamaan pois ja sinne myös enemmän häiriö reenejä. Vaikeaa : )
Välistä vedot on miulle hankalia... Mie en ymmärrä miten mie en saa oikein ajoitettua liikkumista. Koira kerkiää joka kerta tulla jaloille ennenkuin mie älyän liikkua. Hiljaisessa vauhdissa ei onkelmaa mutta sitten kun siihen tulee vauhti... Mut kuhan mie saan tuon mahan pois edestä niin pitää aloittaa tehokuuri tuon asian suhteen.

Tokoon ollaan saatu lisäponttaa Anskun innoittamana. Metallinouto pitäisi laittaa aluilleen. Puukapulaa hakee ja luovutukset sivulle ok. Hyppynoutoa kokeiltiin viime viikolla ja yllätyin miten hyvin se sujui. Hypylle lähti suoraan, haki kapulan ja tuli hypyn kautta sivulle. Ei tapaillut lähteä kiertämään. Taas blondi tekee virheen koulutuksen suhteen mikä tuli mieleen vasta kotona. Koira olisi pitänyt palkata jo aikaisemmin eikä vasta sivulla. No seuraavan kerran oon viisaampi ; )
Alokasluokan hyppyä myös muisteltiin ja se meni myös hyvin, jopa paremmin mitä kuvittelin. Seuraavalla kerralla pitää ottaa viivettä enemmän. Paikallaan olot menee myös hyvin, häiriön ollessa aika iso. Pitää yrittää jos katsoisi kisat kesälle. Kait se pitäisi tokokisatkin jossain vaiheessa korkata.

Hulin kanssa ollaan otettu vain pientä mielen virkistykseksi. Viimeksi Huli oli agireeneissä mukana ja pääsi pienesti tekemään. Kyllä Hulilla ja Oikulla on vaan erilainen hyppytyyli. Hulille ei ole opetettu mitään teknisiä hienouksia ja se kyllä näkyy.
Muuten täällä on vietetty rauhaisaa (lue:kiireistä) aikaa...

Ei kommentteja: