perjantai 12. syyskuuta 2008

Ahkera kirjoittelija....

Syyskuun paremmalla puolella jo elellään. Täällä on ollut tosi kurjat kelit. Vettä on satanut vähän väliä. Nyt on yötkin olleet huomattavasti kylmempiä eli tosi asia on että talvi tekee tuloaan.

Mitäs meillä on tapahtunut? Eipä juuri mitään erikoista. Näyttelyissä ei olla käyty eikä myöskään kisoissa. Paimennukset ovat olleet nyt tauolla näitten kelien takia. Silloin kun olisi hyvä keli ja pystyisi pelloille menemään niin meikäläinen on töissä.
Elokuun loppupuolella käytiin Oikun kanssa MH-kuvauksessa. Koiran ikään nähden kuvaus meni hyvin. Aika rankka on kuvauksen kulku kun ärsykkeitä tulee toisensa perään. Ja kun kuvaukseen meni aikaa varmaan jotain 45-50 min niin se on pitkä aika koiralle. Mutta hyvää tietoa koirasta tuli. Jossakin vaiheessa käydään sitten luonnetestissä mutta siihen on vielä aikaa.

Agilityä ja tokoa on yritetty Oikun kanssa vääntää. Agility menee "hyvin" verrattuna tokoon. Mie ite saan tosi hyvin sössittyä tuon tokon. En ymmärrä miten se voi olla niin vaikeaa...Suurin ongelma on se palkkaus. En kerkiä koiraa oikean aikaisesti palkata niin sitten kun se palkka tulee, koira on jo ns. väärässä asennossa. Sivulle tulo-reeneissä tämä oikein korostuu. Koira on varmaan 10 vuotias ennenkuin sen kanssa ollaan missään tokokisoissa käyty. Mutta onneksi toko on meidän "sivulaji" : )
Onnittelut Oikun siskoille, Sohville ja Mollalle, hienoista tokotuloksista!!!

Huli on nyt sitten siirretty eläkkeelle agilityhommista, ainakin kisoista. Reeneissä se on ollut mukana ja hyppinyt medi korkeuksia. Ei ole kevennellyt tai linkuttanut. En oo ainakaan huomannut.

Mutta palaillaan taas asiaan kun jotain uutta rintamalla...(muutenkin niin ahkera kirjoittelija)

Ei kommentteja: